☰ Menü

Hasznos tanácsok


Amiért érdemes a rendszeres professzionális szőnyegtisztítás:

A szőnyegben található por és homokszemcsék idővel a szőnyeg szálainak elnyíródását okozzák éles széleik és sarkaik miatt. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a nem szakmabeli átlag embernek nincsenek meg azok a professzionális tisztítógépei amivel ezeket a szennyeződéseket maradéktalanul el tudnák távolítani. Ezért javasolt a szőnyeg rendszeres professzionális tisztíttatása.

Felesleges kiadások elkerülése:

A manapság elterjedt különféle otthon használható szőnyegtisztító gépekkel valamelyest tisztábbnak látszik a szőnyeg, - ha egyáltalán van látható eredménye - azonban nem szabad elfeledni: ez csak felületi tisztítás, a szőnyeg szálainak tövén ott marad a homok, ami az eláztatás miatt most már sár. Ez a sár mivel koszos zsíros sár elkezd büdösödni, bomlásnak indul. Továbbá a különböző étel, ital és egyéb foltok a lakosság számára is elérhető TV-ben reklámozott tisztító szerekkel nem távolíthatók el tökéletesen a szőnyegből és kárpitból, sőt használatuk egyes esetekben több kárt okoznak, mint hasznot, mivel "befixálhatják" a szőnyegen és a kárpiton a folt saját színét, ill. a tömény használat miatt nagyon sok esetben kifakítják a szőnyeg színét is amit aztán már mi sem tudunk kijavítani. Gondoljuk, át mielőtt nekilátunk a "sufni tuningnak" hogy érdemes e kockáztatni szőnyegeink épségét!

Egy javaslat:

Ha valamilyen baleset folytán szennyeződés kerül a szőnyegre vagy kárpitra, ne próbálja meg eltávolítani semmilyen pl.: TV-ben reklámozott csodaszerrel, hanem először itassa fel, majd öntsön rá tiszta csapvizet. Ezután azt is itassa fel. (Nem baj, ha foltos marad a szőnyeg vagy szövet.) Így mi később igen jó eséllyel teljesen el tudjuk távolítani a megmaradt szennyeződést.

Ön kivel osztja meg otthonát?

A XXI. század sajnos nem csak a csúcstechnológiát hozta el számunkra, hanem számos úgynevezett civilizációs betegséget is. Ezek közé tartozik a házi poratka, pontosabban annak ürüléke okozta allergia, amely a későbbiekben akár asztmát is okozhat. A poratka kimondottan lakó- és munkahelyi környezetben található meg, de ott szinte mindenütt millió szám benépesítve a zárt környezetet. Ennek oka, hogy az elhullajtott emberi és állati szőrökkel, hajszálakkal, hámsejtekkel táplálkozik. Leginkább veszélyeztetettek a csecsemők, kisgyermekek és az időskorúak A házi poratka fő búvóhelyei az ágybetét, szőnyegek, ülőgarnitúrák. Egyetlen egy gramm házi porban átlagosan 10000 atka található! Ezért is érdemes legalább évente kétszer igénybe venni a professzionális technológiával ellátott tisztítást amit szakember végez a megfelelő szaktudás birtokában.

Sokszor drágább az olcsóbb!

Több mint 10 éves működésünk alatt rengeteg olyan háziasszony fordult hozzánk, aki először saját maga próbálta kitisztítani a kárpitját vagy szőnyegét, az esetek 90%-ában sikertelenül. Látva a saját munkája eredményét, amit nem mondhatnánk rózsásnak hozzánk fordult, hogy tisztítsuk ki az adott anyagot mert neki nem sikerült. Legtöbbször sikerrel járunk, de ha már a szőnyeg kifakulva kerül hozzánk, akkor már mi sem tudunk újat varázsolni belőle. Ebből látható hogy így jött ki drágábban a tisztítás, mert a megrendelő is beruházott gépekbe, ill. tisztítószerekbe és utána nekünk is kifizette a tisztítási díjat. Gondolja át, hogy az előbbi példa után ön hogy dönt!

kapcsolat

Szolgáltatásaink Nagykőrös és 50 Kilométeres vonzáskörzetében elérhetőek!

50 km vonzáskörzet

Az alábbi városokban és környező településeiken vagyunk jelen:


Nagykőrös · Katonatelep · Kocsér · Nyársapát · Törtel · Csemő · Kecskemét · Kada falva · Ballószög · Helvécia · Hetényegyháza · Kerekegyháza · Városföld · Tiszakécske · Lakitelek · Cegléd · Kőröstetétlen · Abony · Szolnok · Kiskunfélegyháza · Lajosmizse · Felsőlajos · Táborfalva · Jászkarajenő

Szolgáltatás megrendelés és további információk: +36 20 / 590 - 3629